Σε απόγνωση οι αγρότες της Ινδίας: Παπαγάλοι έχουν εθιστεί στο... όπιο!
Παπαγάλοι καταστρέφουν τις καλλιέργειες αγροτών στην Ινδία, καθώς ενδίδουν στον νέο τους… εθισμό, το όπιο!
Σύμφωνα με πλάνα από κάμερες ασφαλείας που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, τα πτηνά απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη νέα τους συνήθεια, ανοίγοντας τους σπόρους της παπαρούνας και «κλέβοντας» το όπιο.
Οι καλλιεργητές της χώρας έχουν δυσαρεστηθεί ιδιαιτέρως και ζητούν μία λύση. Σύμφωνα με τους ίδιους, πλέον οι παπαγάλοι είναι τόσο εθισμένοι που θα πρέπει να βρίσκονται συνεχώς κοντά στο χωράφι, ώστε να τους εμποδίζουν από το να καταστρέφουν την πιο κερδοφόρα καλλιέργεια των αγροτών.
Η καλλιέργεια του όπιου είναι μία δαπανηρή υπόθεση, αφού είναι ναρκωτικό και απαιτείται ειδική άδεια, όπως αναφέρεται και στη Daily Mail.
Σύμφωνα με τον ειδικό δρ. R.S. Chundawat, τα αποτελέσματα της κατανάλωσης οπίου από τους παπαγάλους είναι σχεδόν ίδια με αυτά που παρουσιάζουν και οι άνθρωποι, καθώς δίνει στο πτηνό την ίδια ενέργεια που εμείς θα πάρουμε, για παράδειγμα, από τον καφέ ή το τσάι.
Μόλις οι παπαγάλοι βιώσουν για πρώτη φορά αυτή την υπερδιέγερση, τότε είναι πολύ αργά για να ξεφύγουν.
Ράιαν Γκόσλινγκ: «Το χιούμορ έχει θέση ακόμη και στο διάστημα»
08:30
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
08:23
ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της Πολιτικής Γραμματείας - «Όχι» σε τελεσίγραφο προς Τσίπρα και σε στοχοποίηση στελεχών - «Πυρά» Πολάκη
08:20
Καρέ καρέ το χτύπημα του Ιράν στις εγκαταστάσεις LNG στο Ρας Λαφάν του Κατάρ - Δείτε βίντεο
08:20