ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Φέτος το καλοκαίρι συμμετέχουμε στο challenge: Λέμε Save your Hood και μαζεύουμε όλα τα σκουπίδια!

Φέτος το καλοκαίρι συμμετέχουμε στο challenge: Λέμε Save your Hood και μαζεύουμε όλα τα σκουπίδια!

ALL YOU WANT IS A CLEAN GREECE by Save Your Hood

 

Στις 5 Ιουλίου το εθελοντικό κίνημα Save your Hood ξεκίνησε για 3η χρονιά την πιο μεγαλειώδη εθελοντική εμπειρία και για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο καλεί τους πάντες να συμμετέχουν στην προσπάθεια για μια πιο καθαρή Ελλάδα!

Επειδή η Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που δείχνουν τα διαφημιστικά σποτ και όσοι περπατάμε τους δρόμους και τις παραλίες της γνωρίζουμε καλά πως πίσω από τις γυαλιστερές εικόνες κρύβονται χιλιάδες «γυαλιστερά» σκουπίδια, συμμετέχουμε στην πρόκληση, με σκοπό να μεταμορφώσουμε τον βρώμικο μας κόσμο σε ένα πραγματικό παράδεισο!

"All You Want Is A CLEAN Greece"

Πώς συμμετέχουμε στην πρόκληση:

  1. Οπουδήποτε κι αν βρεθούμε φέτος το καλοκαίρι, για μπάνιο, διακοπές, βόλτα, πεζοπορία, δεν ξεχνάμε να αφήσουμε τον τόπο που επισκεφθήκαμε πιο καθαρό από ότι τον βρήκαμε. Δεν αγνοούμε τα σκουπίδια που συναντάμε! Τα μαζεύουμε και συμμετέχουμε στο challenge για μια πιο καθαρή Ελλάδα!
  2. Δεν ξεχνάμε να έχουμε πάντα στην τσάντα μας μια έξτρα σακούλα! Κι αν τύχει να την ξεχάσουμε, χρησιμοποιούμε τη φαντασία μας και αξιοποιούμε τα απορρίμματα που θα βρούμε για να συλλέξουμε τα υπόλοιπα!
  3. Βγάζουμε φωτογραφία το αποτέλεσμα της προσπάθειας μας!
  4. Ανεβάζουμε τις φωτογραφίες μας στα κοινωνικά μας δίκτυα ή /και στο Save Your Hood Greece χρησιμοποιώντας τα #cleangreece #pickitup!
  5. Κοινοποιούμε την ανάρτηση της καμπάνιας, ώστε να εμπνεύσουμε και άλλους/ες να συμμετέχουν στο challenge!

Με σύμμαχο μας το αντηλιακό, μαζί θα μετατρέψουμε την Ελλάδα σε έναν καθαρότερο, πράσινο και μπλε παράδεισο! Εμπνέοντας τον κόσμο, όχι μόνο με την μεσογειακή μας γοητεία αλλά και με το πάθος μας και το πνεύμα της καταπολέμησης των σκουπιδιών.Θυμηθείτε, ακόμη και το πιο μικρό βότσαλο μπορεί να δημιουργήσει τεράστιους κυματισμούς στις θάλασσες μας.

Ας γίνουμε η αρχή για ένα τεράστιο κύμα αλλαγής! Φέτος το καλοκαίρι κανένα πλαστικό μπουκάλι και κανένα αποτσίγαρο δεν θα μείνει ξεχασμένο στις παραλίες μας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ