Θλιβερές εικόνες με νεκρά ψάρια στο Δέλτα του Έβρου – Τι έχει συμβεί
Ο ποταμός Έβρος
EUROKINISSIΔεκάδες νεκρά ψάρια εντόπισαν τα τελευταία 24ωρα οι ψαράδες στο Δέλτα του Έβρου, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Αιτία είναι η εισχώρηση θαλασσινού νερού στον ποταμό που έχει ως αποτέλεσμα να πεθαίνουν από την αρμύρα τα ψάρια του γλυκού νερού που ζουν στον Έβρο.

Νεκρά ψάρια στο Δέλτα του Έβρου
pameevroΟ Χρήστος Πασχαλάκης, μέλος του ΔΣ του συλλόγου των αλιέων «Αινήσιο Δέλτα», τόνισε πως το φαινόμενο οφείλεται στη διάλυση φράγματος που προστάτευε το γλυκό νερό του Έβρου. Όπως είπε το φράγμα γκρεμίστηκε διότι εκτιμήθηκε πως προκαλούσε πλημμύρες σε κοντινά χωριά.
«Φωνάζουμε εδώ και καιρό οι άνθρωποι του Δέλτα ότι πρέπει να γίνουν έργα», «η θάλασσα έχει φτάσει ίσως και 15 με 20 χιλιόμετρα πάνω στον ποταμό και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε», τόνισε ο κ. Πασχαλάκης στο Action24.
Ανησυχία για την εμφάνιση αρκούδας στο Δήμο Ωραιοκάστρου - Οδηγίες στους πολίτες
15:51
Θεσσαλονίκη: Ασφαλής πρόσβαση στους σταθμούς μετρό από την ανάπλαση της οδού Πόντου - Από τα μεγαλύτερα έργα αστικής παρέμβασης στην πόλη (pic)
15:40
Έντεκα τόνοι ακατάλληλα κρέατα κατασχέθηκαν από την περιφέρεια Αττικής σε ένα μήνα (pics)
15:31
Ο Μακρόν επιδιώκει να προσελκύσει τον Τραμπ στη σύνοδο της G7 καλώντας τον στις Βερσαλλίες
15:21