Γεμάτες καρχαρίες, χίμαιρες και σαλάχια οι ελληνικές θάλασσες: Πάνω από 60 είδη έχουν καταγραφεί
Γεμάτες από καρχαρίες, χίμαιρες και σαλάχια είναι οι ελληνικές θάλασσες, σύμφωνα με τις καταγραφές των τελευταίων 90 χρόνων, που συγκέντρωσε και παρουσίασε η περιβαλλοντική οργάνωση iSea.
Οι καταγραφές των τελευταίων 90 ετών εμφανίζονται στον χάρτη που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης για τους καρχαρίες και τα σαλάχια στη Θεσσαλονίκη.
Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ η κα Ρωξάνη Ναασάν-Αγά Σπυριδοπούλου, υπεύθυνη προγραμμάτων της περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea περισσότερα από 61 είδη καρχαρίες, σαλάχια και χίμαιρες υπήρχαν ανέκαθεν στις ελληνικές θάλασσες για να διασφαλίσουν την ισορροπία στο θαλάσσιο περιβάλλον.
Το συνέδριο αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση για τους καρχαρίες και τα σαλάχια, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ερευνητών από όλο τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εντοπίστηκε στη μαρίνα
Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει σήμερα απαγόρευση της χρήσης των Social Media για ανήλικους κάτω των 15 ετών
08:25
Η Κίνα βοήθησε το Ιράν να διαπραγματευτεί κατάπαυση του πυρός, υποστηρίζει ο Τραμπ
08:21
Το Ιράκ χαιρετίζει την κατάπαυση του πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - Καλεί σε «σοβαρό» διάλογο
08:15
Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ έχουν σήμερα σειρά για την υποβολή αιτήσεων - Αναλυτικά τα ποσά της επιδότησης
08:13