Δενδροφύτευση από μαθητές στο βρώσιμο δάσος της Νεάπολης
«Πνοή» στο βρώσιμο δάσος της Νεάπολης έδωσαν μικροί μαθητές και μαθήτριες, καθώς για δεύτερη συναπτή χρονιά πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση με πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης Μαμαγαία σε συνεργασία με τον δήμο Νεάπολης-Συκεών.
Σκοπός της δράσης ήταν η ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής συνείδησης των παιδιών, αλλά και η ενεργός συμμετοχή σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Αξίζει να σημειωθεί, το βρώσιμο δάσος αποτελείται από φυτά και δέντρα με καρπούς που μπορούν να καταναλωθούν από τους κατοίκους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ο Δήμος Κηφισιάς «εκπαιδεύει» τους μαθητές για το περιβάλλον - Οι ενημερωτικές δράσεις
ΚΟΣΜΟΣ
Η Επιτροπή Νόμπελ καταδικάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η Ρωσία την οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα Memorial
15:41
ΚΟΣΜΟΣ
«Γρήγορο» και «διαρκές» τέλος στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή ζητούν Ευρωπαίοι ηγέτες και ο Καναδάς
15:34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συρεγγέλα: Η αντιπολίτευση δεν ψήφισε την μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ αλλά δεν είχε και μια εναλλακτική πρόταση (vid)
15:29
ΧΡΗΜΑ
Ακριβή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα - Πού κυμαίνονται οι τιμές
15:25
ΚΟΣΜΟΣ