Μία πεζογέφυρα χτισμένη από... σκουπίδια - Χρησιμοποιήθηκε ανακυκλωμένο πλαστικό
Πολλαπλές χρήσεις φαίνεται πως μπορεί να αποκτήσουν όσα πετάμε στον κάλαθο των αχρήστων, όπως αποδεικνύει η ανακατασκευή μιας πεζογέφυρας στην περιοχή του Εθνικού Δρυμού της Βρετανίας.
Η πεζογέφυρα αυτή έχει ξαναχτιστεί χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πλαστικό ως μέρος ενός έργου για την αναβάθμιση μιας περιπατητικής διαδρομής μεταξύ του Γουόρσλοου και Στόνεϊφολντ Λέιν στο Στάφορντσάιρ.
Με τη χρηματοδότηση του έργου να φτάνει τις 11.000 λίρες (13.000 ευρώ), πρόκειται για ένα υλικό - παραδόξως - πιο ανθεκτικό και φιλικό προς το περιβάλλον.
Πριν την ανοικοδόμησή της, η γέφυρα είχε σαπίσει και άρχισε να «καταπίνεται από κατάφυτες φτέρες», σύμφωνα με τις Αρχές.
«Οι περιπατητές μπορούν τώρα να απολαύσουν μια εκπληκτική κυκλική διαδρομή από το Τάουνχεντ του Γουόρσλοου, περνώντας μέσα από λιβάδια με σανό και βοσκοτόπια με απίστευτη θέα» σημείωσε η δημοτική σύμβουλος του Στάφορντσάιρ Βικτόρια Γουίλσον στο BBC.
Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57
Βενεζουέλα: Εφιάλτης δίχως τέλος και μάχη με το χρόνο στα συντρίμμια- Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών
23:48
Flyover: Κλείνει ξανά την Παρασκευή για 48 ώρες τμήμα του Περιφερειακού της Θεσσαλονίκης
23:40
Το TikTok του Αλέξη Τσίπρα για την ΕΛ.Α.Σ: Ανοίγουμε έναν νέο πολιτικό κύκλο
23:33