Δόκιμοι πυροσβέστες και μαθητές της Κοζάνης δίνουν «πνοή» πρασίνου στον οικισμό Τσοτυλίου
Δενδροφύτευση στον οικισμό Τσοτυλίου πραγματοποίησαν δόκιμοι πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, καθώς και μαθητές και μαθήτριες του δευτέρου δημοτικού σχολείου Κοζάνης και του Γυμνασίου Τσοτυλίου.
Οι μικροί και μεγάλοι οικολόγοι, στη δράση «Forest and food» που ενέπνευσε μαθητές και δόκιμους πυροσβέστες φύτευσαν δασικά δέντρα που καρποφορούν στην περιοχή.

Η δενδροφύτευση από πυροσβέστες και μαθητές
Πυροσβεστική ΥπηρεσίαΧάρη στην πρωτοβουλία αυτή η σχολή πυροσβεστών Τσοτυλίου άνοιξε τις πύλες της στους μαθητές και τις μαθήτριες και τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της, παρουσιάζοντας το έργο των πυροσβεστών, στο πλαίσιο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Το 1ο δημοτικό σχολείο Διονύσου αποκτά τα εφόδια για να φυτεύσει τον δικό του λαχανόκηπο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέα μετωπική ΕΛ.Α.Σ - ΠΑΣΟΚ: Τα τραπεζικά χρέη, τα «συμφέροντα» και το ραντεβού στη ΔΕΘ
08:25
CULTURE
Η Όπρα Γουίνφρεϊ κλείνει τη σχολή θηλέων που ίδρυσε στη Νότια Αφρική μετά από 20 χρόνια
08:19
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Κάθειρξη 15 ετών σε πατέρα 14χρονου που σκότωσε τέσσερα άτομα μέσα σε σχολείο με τουφέκι
08:09
ΚΟΣΜΟΣ
Νεκροί τουλάχιστον 18 μετανάστες που πέρασαν από το Μαρόκο στη Θέουτα- Έφτασε ο στρατός της Ισπανίας
07:55
ΧΡΗΜΑ