ΕΛΛΑΔΑ

Χάρτης του Copernicus αποτυπώνει την καταστροφή από τη φωτιά στη Χίο - Οι περιοχές που έχουν καεί

Χάρτης του Copernicus αποτυπώνει την καταστροφή από τη φωτιά στη Χίο - Οι περιοχές που έχουν καεί

Ελικόπτερο πραγματοποιεί ρίψη στο μέτωπο της πυρκαγιάς στη Χίο

INTIME NEWS

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν τη μάχη με τις φλόγες στη Χίο και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής η εικόνα είναι βελτιωμένη, ωστόσο υπάρχουν αναζωπυρώσεις και αρκετές διάσπαρτες εστίες. 

Χαρακτηριστική είναι η αποτύπωση που δημοσίευσε το Copernicus, έως τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (24/6) καταγράφεται το πύρινο μέτωπο με κατεύθυνση από βορειοανατολικά προς νοτιοδυτικά, το οποίο ξεκινούσε από την περιοχή του Βροντάδου και εκτεινόταν νότια προς το Χαλκειό αλλά και τις καμένες εκτάσεις.

Οι περιοχές στη Χίο που κάηκαν - Χάρτης του Copernicus

Μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης (24/6) τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονταν στις περιοχές Νέα Μονή και τη Ζυφιά, ενώ παράλληλα δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται στον Άγιο Γεώργιο Συκούσης, τη Βέσσα και τον Δαφνώνα.

Οι περιοχές στη Χίο που κάηκαν - Χάρτης του Copernicus