«Ένα σπίτι για κάθε ουρά»: Ημέρα υιοθεσίας στην Πάτρα για τα αδέσποτα που σώθηκαν από τη φωτιά
Διάσωση ζώων από την πυρκαγιά στην Πάτρα
INTIME NEWS/ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣΜε το σύνθημα «ένα σπίτι για κάθε ουρά, μια οικογένεια, μια ζεστή αγκαλιά» ο δήμος Πατρέων διοργανώνει το Σάββατο, 30 Αυγούστου ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων που διεσώθησαν από τις φλόγες στην πόλη.
Η προσέλευση εθελοντών και πολιτών όλων των ηλικιών στο σταθμό υποδοχής πυρόπληκτων ζώων που οργανώθηκε από τον Δήμο, ήταν πολύ ελπιδοφόρα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, «δίπλα στις Οργανώσεις, τα Φιλοζωικά Σωματεία και τους κτηνιάτρους, όλοι μαζί δούλεψαν ακούραστα νυχθημερόν, υπερβάλλοντας εαυτόν, για να σώσουν τις ζωές εκείνων που δεν έχουν φωνή να επικοινωνήσουν τον πόνο τους».
«Οι ανάγκες όμως δε σταματούν εδώ» αναφέρεται χαρακτηριστικά και απευθύνουν έκκληση προσέλευσης στη «Γιορτή Υιοθεσίας του Δήμου Πατρέων, το Σάββατο 30 Αυγούστου, στην Πλαζ της Αγυιάς στην Πάτρα, από τις 6.30 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.»
«Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους τετράποδους συμπολίτες μας και ίσως θα βρείτε ανάμεσα τους τον μελλοντικό καλύτερό σας φίλο» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Πάνω από 500 καμένα ζώα στο Δρυόφυτο Ζηρού μετά τη φωτιά»: Φόβοι κατοίκου για υγειονομικό κίνδυνο
ΕΛΤΑ: Ανανέωση του στόλου με 250 ηλεκτρικά δίκυκλα ελληνικής παραγωγής
14:02
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: F-22 Raptor και Stratotanker έστειλε ο Τραμπ στο Ισραήλ: «Αν σπείρεις τον άνεμο, θα θερίσεις θύελλες» προειδοποιεί το Ιράν
13:57
Τρία χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη: Τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις όλη τη χώρα - Ποιοι απεργούν
13:51
Χαλκίδα: Διασωληνωμένος 14χρονος μετά από τροχαίο - Πήρε κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου των γονιών
13:49