Μαθητές γεμίζουν «δεντρο-λιχουδιές» σχολικές αυλές, πάρκα και μικρά δάση
Δεντρο-λιχουδιές στα δέντρα
Ελληνική Εταιρία Προστασίας της ΦύσηςΜε δεντρο-λιχουδιές γέμισαν αυλές και μικρά δασάκια οι μικροί μαθητές και μαθήτριες του δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαθαίνω για τα Οικοσυστήματα και τα Δάση.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία, που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και «στολίζει» με μικρές λιχουδιές σχολικές αυλές, πάρκα και μικρά δασάκια.
Μαθητές και εκπαιδευτικοί από σχολεία του δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαθαίνω για τα Οικοσυστήματα και τα Δάση, με τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης και τον συντονισμό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, έστειλαν και φέτος ένα δυνατό μήνυμα προσφοράς και φροντίδας προς τη φύση.
Με φαντασία στολίστηκαν χριστουγεννιάτικα δέντρα με βρώσιμα στολίδια: γιρλάντες από ποπ κορν, φρούτα με σποράκια, ταΐστρες, μπάρες δημητριακών και λιχουδιές που έγιναν πολύτιμη τροφή για τα πουλιά και τα ζώα.
Απόπειρα σαμποτάζ σε πλοία του γερμανικού πολεμικού ναυτικού: Δύο συλλήψεις - Ο ένας Έλληνας
16:11
Βορίζια: Μέχρι και πολεμικό όπλο βρήκε η ΕΛ.ΑΣ σε μαντρί - Στέλνονται όλα στα εγκληματολογικά
16:02
Ουγγαρία: Κατέθεσε προσφυγή κατά της απαγόρευσης του ρωσικού φυσικού αερίου από την ΕΕ
15:59
Παπασταύρου: Πρωταγωνιστης ο Κάθετος Διάδρομος στην απεξάρτηση απο το ρωσικό φυσικό αέριο
15:55