Μαθητές γεμίζουν «δεντρο-λιχουδιές» σχολικές αυλές, πάρκα και μικρά δάση
Δεντρο-λιχουδιές στα δέντρα
Ελληνική Εταιρία Προστασίας της ΦύσηςΜε δεντρο-λιχουδιές γέμισαν αυλές και μικρά δασάκια οι μικροί μαθητές και μαθήτριες του δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαθαίνω για τα Οικοσυστήματα και τα Δάση.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία, που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και «στολίζει» με μικρές λιχουδιές σχολικές αυλές, πάρκα και μικρά δασάκια.
Μαθητές και εκπαιδευτικοί από σχολεία του δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαθαίνω για τα Οικοσυστήματα και τα Δάση, με τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης και τον συντονισμό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, έστειλαν και φέτος ένα δυνατό μήνυμα προσφοράς και φροντίδας προς τη φύση.
Με φαντασία στολίστηκαν χριστουγεννιάτικα δέντρα με βρώσιμα στολίδια: γιρλάντες από ποπ κορν, φρούτα με σποράκια, ταΐστρες, μπάρες δημητριακών και λιχουδιές που έγιναν πολύτιμη τροφή για τα πουλιά και τα ζώα.
Με εκατοντάδες κλειστά σχολεία θα ξεκινήσει η εβδομάδα στη Γαλλία - Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις
23:59
Απειλές δέχεται η γυναίκα που βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης βιασμού στο πανεπιστήμιο Κορνέλ
23:49
Αδιαπέραστο το τείχος της Εθνικής: Δεν έχασε ούτε από τη Γερμανία και παραμένει στην κορυφή
23:40
Πώς το αδιέξοδο στον πόλεμο της Ουκρανίας επηρεάζει τις παγκόσμιες τιμές των τροφίμων
23:33