Δεκάδες αρωματικά φυτεύτηκαν στο Ρέθυμνο από μικρούς μαθητές - Όταν η δράση, γίνεται συνείδηση
«Πνοή» στην πλατεία του Άη Γιώργη Πεταλιώτη έδωσαν μαθητές και μαθήτριες του 4ο Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου, φυτεύοντας 80 αρωματικά φυτά, σήμα κατατεθέν της Κρήτης, σε μία δράση που στόχο έχει να φέρει τη νέα γενιά πιο κοντά στη φύση και τον τόπο της.
Στόχος της δράσης είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των παιδιών, η κατανόηση της σημασίας της προστασίας του περιβάλλοντος και η βιωματική συμβολή τους στην αναβάθμιση του αστικού πρασίνου και στην ανάδειξη της κρητικής χλωρίδας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος ανέφερε πως «νήπια, εκπαιδευτικοί και γονείς» σε συνεργασία με τις δημοτικές Αρχές «ένωσαν τις δυνάμεις τους στη φύτευση των φυτών και στην καλλιέργεια μιας φιλοπεριβαλλοντικής νοοτροπίας με αφετηρία την πλούσια κρητική χλωρίδα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι μαθητές της Κλειτορίας στα Καλάβρυτα γίνονται «Ευρωπαίοι πρέσβεις» για το κλίμα
Κυβερνητική κρίση στη Μολδαβία: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός Μουντεάνου
12:20
Χαμός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στη Βουλή: «Μπορεί να οπλίζετε το χέρι κάποιου τρελού» - «Αφήστε τα εμφυλιοπολεμικά»
12:15
Χαλάνδρι: Κλινικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από μπαλκόνι-Συνελήφθη 37χρονος που του πούλησε αλκοόλ
12:10
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι Μελάς και Ρέππα - Αναβάθμιση της κατηγορίας για υπεξαγωγή εγγράφου
12:06