Δεκάδες αρωματικά φυτεύτηκαν στο Ρέθυμνο από μικρούς μαθητές - Όταν η δράση, γίνεται συνείδηση
«Πνοή» στην πλατεία του Άη Γιώργη Πεταλιώτη έδωσαν μαθητές και μαθήτριες του 4ο Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου, φυτεύοντας 80 αρωματικά φυτά, σήμα κατατεθέν της Κρήτης, σε μία δράση που στόχο έχει να φέρει τη νέα γενιά πιο κοντά στη φύση και τον τόπο της.
Στόχος της δράσης είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των παιδιών, η κατανόηση της σημασίας της προστασίας του περιβάλλοντος και η βιωματική συμβολή τους στην αναβάθμιση του αστικού πρασίνου και στην ανάδειξη της κρητικής χλωρίδας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος ανέφερε πως «νήπια, εκπαιδευτικοί και γονείς» σε συνεργασία με τις δημοτικές Αρχές «ένωσαν τις δυνάμεις τους στη φύτευση των φυτών και στην καλλιέργεια μιας φιλοπεριβαλλοντικής νοοτροπίας με αφετηρία την πλούσια κρητική χλωρίδα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι μαθητές της Κλειτορίας στα Καλάβρυτα γίνονται «Ευρωπαίοι πρέσβεις» για το κλίμα
Με ομιλία Τραμπ στο όρος Ράσμορ ξεκινούν οι εορτασμοί για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ
13:32
Μητσοτάκης για συντάξεις χηρείας: Οι δικαιούχοι δεν θα επιστρέψουν αναδρομικά ούτε ένα ευρώ
13:26
Μητσοτάκης: Μετατρέψαμε το ταλαιπωρημένο «Παίδων» Πεντέλης σε υπερσύχρονο παιδιατρικό νοσοκομείο
13:23
Μονακό: Αυτή είναι η 39χρονη ύποπτη για την έκρηξη - Διέμενε Γερμανία, έχει τατουάζ φιδιού στο χέρι
13:22