Ευρωεκλογές 2019: Κλείνει και άλλο η «ψαλίδα» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν από τις κάλπες
Κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ σε μόλις 1,2% δείχνει νέα δημοσκόπηση που βλέπει το «φως» της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Vox Pop Analysis για λογαριασμό του neaselida.gr η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό της τάξης του 30,4% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 29,2%.
Η έρευνα που διεξήχθη από την Τρίτη έως την Πέμπτη (21-23/5) δείχνει μείωση της ψαλίδας, αλλά και μεγάλη άνοδο του δικομματισμού.
Επίσης, σημαντικό είναι το στοιχείο που προκύπτει ότι τα δυο κόμματα διαθέτουν «σκληρή» βάση, ένα υψηλό ποσοστό δηλαδή ψηφοφόρων που τους ακολουθεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Στην έρευνα της Vox αποτυπώνεται και η αίσθηση των πολιτών ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα ή μπορεί να πάνε καλύτερα το επόμενο διάστημα συνολικά για την οικονομία αλλά πλέον και σε προσωπικό επίπεδο.
Το Κίεβο σχεδιάζει τρομοκρατικές επιθέσεις σε ρωσικά πλοία με τη βοήθεια της Νορβηγίας λέει η Μόσχα
16:08
Καθηγητής μουσικής κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης μαθήτριάς του στην Κρήτη
15:57
Τραμπ: «Απογοητευτικό» το ΝΑΤΟ - Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα
15:51
Νέες βολές Τραμπ κατά ΝΑΤΟ: Κανείς τους δεν κατάλαβε τίποτα
15:50