ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αρχαία Αγορά Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Αρχαία Αγορά Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης
CNN Greece

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέπτεται σήμερα, ημέρα επαναλειτουργίας των μουσείων, τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Αγοράς Αθηνών, συνοδευόμενος από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέπτεται σήμερα, ημέρα επαναλειτουργίας των μουσείων, τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Αγοράς Αθηνών, συνοδευόμενος από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, στις 17:00 ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει και θα μιλήσει σε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους 27 κορυφαίων Αμερικανικών και όλων των Ελληνικών Πανεπιστημίων, που θα συμμετάσχουν στο κοινό πρόγραμμα Ακαδημαϊκής Συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Διεθνούς Εκπαίδευσης των ΗΠΑ (Institute of International Education).

Εξάλλου, στις 19:30, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, στον «Ελληνικό Κόσμο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ