Συνάντηση Μηταράκη - Νεχάμερ: Τα σύνορα της Ελλάδας είναι σύνορα της Αυστρίας
Ανανεώθηκε:
«Τα σύνορα της Ελλαδας είναι και σύνορα της Αυστρίας», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Καρλ Νεχάμερ κατά τη συνάντηση εργασίας στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με τον υπουργό, Νότη Μηταράκη και τον αναπληρωτή, Γιώργο Κουμουτσάκο, σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Μηταράκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Ο κ. Νεχάμερ χάρισε στους κ.κ. Μηταράκη και Κουμουτσάκο το επίσημο τζάκετ της αυστριακής ομάδας «Κόμπρα», που επιχειρεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα. «Ένα δώρο που αντανακλά την υψηλή σημασία που δίνει η Αυστρία στην προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ», έγραψε ο κ. Μηταράκης στην ανάρτησή του.
Αργότερα οι κ.κ. Μηταράκης, Κουμουτσάκος, Νέχαμερ μαζί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θα αναχωρήσουν με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, όπου και θα επισκεφθούν τις Καστανιές και τις Φέρες στον Έβρο.
Η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί με 998.000 ευρώ την αναβάθμιση του Πάρκου Τσαγκάρη στα Μελίσσια
10:53
Καβγάς Άδωνι - ΠΑΣΟΚ για τετραήμερη εργασία: «Τρεχαγυρευόπουλος» - «Έχασε την ψυχραιμία του»
10:53
Η Κίνα απαγορεύει τις πωλήσεις drones στο Πεκίνο - Επικαλείται ανησυχίες για την δημόσια ασφάλεια
10:47
Καιρός: Μέχρι 13 βαθμούς θα πέσει η θερμοκρασία - Δείτε σε χάρτες πού θα βρέξει από απόψε έως και το Σάββατο
10:46