ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το σκυλάκι που ξετρέλανε τον Μητσοτάκη, το γλυκό του κουταλιού και οι... Έλληνες «κομάντο» (pics)

Το σκυλάκι που ξετρέλανε τον Μητσοτάκη, το γλυκό του κουταλιού και οι... Έλληνες «κομάντο» (pics)

Περιοδεία στο Νομό Κιλκίς, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με απλούς πολίτες.

Το πρωί, επισκέφθηκε την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού «Πόντος» στη Νέα Σάντα Κιλκίς, ενημερώθηκε για την ιστορία της και ξεναγήθηκε στους χώρους του στρατοπέδου από τον διοικητή της, Ταξίαρχο κ. Πάρι Καπραβέλο.

Σημειώνεται ότι από το Νοέμβριο, η 71η Ταξιαρχία μετασχηματίζεται, καθώς θα αποτελέσει σχηματισμό μάχης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα αναπτύσσεται σε ειρηνευτικές αποστολές. Η επίλεκτη μονάδα διαθέτει μετακινούμενο κέντρο επιχειρήσεων, που μπορεί να αναπτυχθεί, αερομεταφερόμενο, οπουδήποτε στην επικράτεια και λειτουργεί όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες ανεξαρτήτως ετοιμότητας.

MITSOTAKIS 1

Στο τέλος της επίσκεψης, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνεχάρη τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων για το φρόνημα τους και ανέφερε: «Θέλω να ξέρετε ότι σας περιβάλλουμε με την εμπιστοσύνη μας. Θέλω να ξέρετε ότι απολαμβάνετε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας. Και θέλω να σας συγχαρώ, διότι – πέραν του κυρίου αντικειμένου σας – είστε πάντα κοντά στις τοπικές κοινωνίες και επιτελείτε ένα πλούσιο κοινωνικό έργο. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ταυτισμένες με τις τοπικές κοινωνίες».

MHTSOTAKIS 2

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Κιλκίς, όπου συνομίλησε με πολίτες για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ένας ιδιοκτήτης καφετέριας, απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη, του εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για την υψηλή φορολογία, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι πως έχω το μαγαζί μου συνεταιρικά με τον Τσίπρα».

MHTSOTAKIS 3

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά τον περίπατό του στους κεντρικούς δρόμους του Κιλκίς είδε έναν κύριο κρατώντας στα χέρια του έναν σκύλο. Ο κ. Μητσοτάκης, αφού συνομίλησε με τον άνδρα στη συνέχεια χαίδεψε τον χαριτωμένο σκύλο, εκφράζοντας την αγάπη του στα ζώα.

MHTSOTAKIS 4

Λίγη ώρα αργότερα μια νεαρή κοπέλα φορώντας την παραδοσιακή ενδυμασία της περιοχής, πρόσφερε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γλυκό του κουταλιού, το οποίο και δοκίμασε με μεγάλη του χαρά.

MITSOTAKIS 5

Μιλώντας με κατοίκους της πόλης, ο κ. Μητσοτάκης, αφού ανέφερε ότι το Κιλκίς «είναι
συνυφασμένο με την πρωτογενή παραγωγή και ιδίως την κτηνοτροφία», υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αντιλαμβάνεται «την ανάπτυξη για τη χώρας δίχως υγιή και ανταγωνιστικό πρωτογενή τομέα». Επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει ένα ευρύ «πλέγμα πολιτικών για μια σειρά ζητημάτων, όπως ο Φ.Π.Α. στα αγροτικά εφόδια, το ζήτημα των ελληνοποιήσεων κ.α.» και δεσμεύτηκε ότι ως επόμενη Κυβέρνηση της χώρας «θα δώσει απόλυτη προτεραιότητα στον πρωτογενή τομέα».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Θα γίνουν εκλογές γρήγορα και θα τις κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά. Εμείς δεν διχάζουμε. Εμείς ενώνουμε όλους τους Έλληνες. Απέναντι σε μια Κυβέρνηση που λέει ψέματα, προτάσσουμε αλήθεια και ορθό λόγο. Ο κ. Τσίπρας κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του. Εμείς κάνουμε σοβαρές προτάσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ