ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αιχμές» Ποταμιού κατά Γεννηματά για την ημερομηνία εκλογών της Κεντροαριστεράς

«Αιχμές» Ποταμιού κατά Γεννηματά για την ημερομηνία εκλογών της Κεντροαριστεράς
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μετά τις διενέξεις για το ζήτημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ηγέτη της Κεντροαριστεράς, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως θα «αναμετρηθούν» και για την ημερομηνία διεξαγωγής της διαδικασίας.  

Το Ποτάμι με ανακοίνωσή του, αφήνει σαφείς αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά, επαναφέροντας πρόταση του Στ. Θεοδωράκη να μην γίνει εκλογική διαδικασία στις 12 Νοεμβρίου λόγω του Διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας.

«Για τον μεγάλο μαραθώνιο της Αθήνας, το επιτελείο της κυρίας Γεννηματά λέει: «θα κοπεί για 3 ώρες η κυκλοφορία σε ένα κομμάτι του κέντρου». Mα καλά δεν έχον ούτε ένα νέο που να έχει πάρει μέρος στο μαραθώνιο; Ούτε έναν! Έλεος!», αναφέρει το κόμμα και προσθέτει:

«Ως προς την ουσία τώρα: όντως η κυρία Γεννηματά επέμενε να γίνουν οι εκλογές άρον άρον στις 15 και 22 Οκτωβρίου και με επιμονή του Ποταμιού συμφωνήθηκε να γίνουν Νοέμβριο ή Δεκέμβριο, όταν δηλαδή θα έχουν εξασφαλιστεί οι συνθήκες για μια εκλογή μαζική και τεχνικά άρτια. Και από τον Νοέμβρη εξαιρέσαμε την 12η του μηνός καθότι όπως έγραψε και ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στου Facebook (από τις 9 Σεπτεμβρίου) "τότε όλοι τρέχουμε ή χειροκροτάμε αυτούς που τρέχουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ