ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας στον «χρυσό» Λευτέρη Πετρούνια

Συγχαρητήρια της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας στον «χρυσό» Λευτέρη Πετρούνια
Reuters/Jean-Yves Ahern-USA TODAY Sports

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στο Μόντρεαλ του Καναδά μετά από εξαιρετική εμφάνιση. Με βαθμό δυσκολίας 6300, η εκτέλεση του Πετρούνια άγγιξε το τέλειο και με 9.133 συγκέντρωσε 15.433 βαθμούς και διατήρησε τον παγκόσμιο τίτλο του.

Η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, στέλνει τα συγχαρητήριά της:

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Όπως επισημαίνεται σε αυτό:

«Το κορυφαίο επίτευγμά σας, να κατακτήσετε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, αναδεικνύει και πάλι, και μάλιστα με τρόπο εμβληματικό, το μέγεθος των ικανοτήτων σας και της όλης προσωπικότητάς σας. Είμαστε υπερήφανοι για σας. Θερμά συγχαρητήρια».

Αμέσως μετά την νέα μεγάλη επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια και την κατάκτηση εκ νέου της κορυφής του κόσμου στην ενόργανη γυμναστική ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με μήνυμά του στο Twitter συγχαίρει τον Έλληνα Χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στους Κρίκους.

Νίκος Βούτσης: Μας έκανε υπερήφανους

«Εκ μέρους της Βουλή των Ελλήνων τα θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια και τον προπονητή του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σημειώνοντας:

Για μια ακόμη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας, με την εξαιρετική εμφάνισή του στο Μόντρεαλ του Καναδά, έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έγινε θρύλος ο Λευτέρης Πετρούνιας

Φώφη Γεννηματά: Ο Λευτέρης Πετρούνιας μας κάνει περήφανους ακόμη μια φορά

Γιώργος Βασιλειάδης: Ο Λευτέρης σηκώνει (ξανά) την Ελλάδα ψηλά

Για τη μεγάλη επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια, να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους της ενόργανης γυμναστικής στη διοργάνωση του Μόντρεαλ, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ