Λεβέντης: Πρέπει να σεβόμαστε τις αρχές και τις αξίες της Εκκλησίας
Την άποψη ότι «θα δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα εάν ψηφιστεί η αλλαγή φύλου» εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Ο κ. Λεβέντης επετέθη στην κυβέρνηση λέγοντας: «Με 35% πήρατε την εξουσία. Τι νομίζετε ότι είστε; Δικτάτορες και αγνοείτε την εκκλησία και τους πάντες;».
Αναφερόμενος δε στο νομοσχέδιο, υποστήριξε ότι «το να αλλάζει ο άνθρωπος τη φύση του είναι ανώμαλα πράγματα» σημειώνοντας ότι η άποψή του αυτή δεν είναι ρατσιστική.
Μιλώντας για την Εκκλησία ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι «δεν νομοθετεί αλλά θέλει να σέβεσαι τις αρχές της» και απευθυνόμενος στο σώμα ρώτησε: «Έστειλε ποτέ επιστολή η εκκλησία στους βουλευτές που υποδείκνυε τι να ψηφίσουν; Όχι. Αλλά θέλει να σεβόμαστε τις αρχές και τις αξίες της».
«Εγώ από την Ευρώπη παίρνω τα καλά της, όχι αρχές και αξίες. Κανονικά εμείς οι Έλληνες έπρεπε να δίνουμε στην Ευρώπη τις αξίες μας. Τι είμαστε; Φραγκολεβαντίνοι; Εάν είναι έτσι να φέρουμε τότε και έναν έπαρχο να μας κυβερνάει» σημείωσε.
Τέλος, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι καταψηφίζει το νομοσχέδιο αλλά τάσσεται υπέρ του να δοθεί εργασία και σύνταξη στα «άτομα αυτά».
SPONSORED
Πότε ολοκληρώνονται οι εγγραφές για τους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου
04:00
Ποια η προθεσμία των φορολογικών δηλώσεων - Ποια είναι τα 10 sos
03:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πώς γίνεται η εγγραφή - Τι πρέπει να γνωρίζετε
02:00
Kythira & Chios Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πώς θα πάρετε το voucher
01:00