Γεννηματά για το «καρφί» Καμίνη: Ψυχραιμία και μέτρο για την ενότητα της παράταξης
Ψυχραιμία και μέτρο για «να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης» συστήνει η Φώφη Γεννηματά από την Κρήτη, όπου περιοδεύει, απαντώντας στο "καρφί" του Γιώργου Καμίνη για την απουσία της από τη Βουλή.
«Είναι επιλογή μου και απόφασή μου να πράξω ό,τι είναι αναγκαίο για να κρατηθεί ψηλά το επίπεδο της προεκλογικής περιόδου. Γι' αυτό και δεν θα απαντώ σε κάθε είδους προκλήσεις και μικρότητες, που αποσκοπούν μόνο σε προσωπική προβολή», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Καμίνη στις Βρυξέλλες, ο οποίος έκανε λόγο για «φυγομαχία» της κ. Γεννηματά χαρακτηρίζοντας «προσχηματική» την απουσία της από τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή.
«Ψυχραιμία και μέτρο. Οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν από εμάς να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.
Τραγωδία στο Άργος: 70χρονη παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο πεζό
10:54
«Λιώνει» η Ευρώπη: «Θόλος θερμότητας» φέρνει 41 βαθμούς τη νύχτα σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία
10:43
Δολοφονία 45χρονης στα Χανιά: «Δεν προκύπτει ερωτική σχέση» – Στο «μικροσκόπιο» το κινητό του δράστη
10:40
Ροντ Στιούαρτ: «Παραλίγο να λιποθυμήσω» – Tου χορήγησαν οξυγόνο επί σκηνής
10:35