«Στροφή» Λεβέντη: Δεν παραιτούμαι...
«Δεν παραιτούμαι την Δευτέρα. Αυτά είναι ανοησίες», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μετά τις δηλώσεις του την Πέμπτη με τις οποίες είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησής από τα πολιτικά και βουλευτικά του αξιώματα.
Αναλυτικά, ο κ Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, σημείωσε ότι αυτή τη Δευτέρα δεν θα παραιτηθεί υπογραμμίζοντας ωστόσο, ότι μετά την ομιλία του που είναι προγραμματισμένη στην Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσει διαβούλευση με τους ψηφοφόρους του κόμματος, όπου εκεί «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».
Ο Βασίλης Λεβέντης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου αναφορικά με την αλλαγή ταυτότητας φύλου και ανέφερε ότι σε περίπτωση που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δεν λάβει υπόψιν του την επιστολή που του έχει στείλει και τελικά επικυρώσει το νομοσχέδιο, τότε θα εξετάσει όλα τα σενάρια… ακόμα και αυτό της παραίτησης.
Το «War of the Worlds» νικητής των 46ων Χρυσών Βατόμουρων - Κέρδισε πέντε από τα έξι βραβεία
14:47
Ανακαλύφθηκε ο μεγαλύτερος πρόγονος του τυραννόσαυρου Ρεξ στη Βόρεια Αμερική - Ήταν 74 εκατ. ετών
14:46
Ψήφισε ο Ανδρουλάκης στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι τις εθνικές εκλογές» (pics)
14:37
Έρευνα αποκαλύπτει ότι η επιστήμη υπολογίζει... λάθος τη στάθμη της θάλασσας
14:28