ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά στον Παπανδρέου: Γιώργο, θερμά συγχαρητήρια

Φώφη Γεννηματά στον Παπανδρέου: Γιώργο, θερμά συγχαρητήρια
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/Φωτογραφία αρχείου

Τα συγχαρητήρια της για την βράβευση του Γιώργου Παπανδρέου από τον International Leadership Association (ILA), εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

 

Η υποψήφια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνει ότι τόσο ο κ. Παπανδρέου όσο και η παράταξη έδωσαν σκληρό αγώνα για την Ελλάδα.

«Η απόφαση της International Leadership Association να τιμήσει με το βραβείο Ηγεσίας, τον Γιώργο Παπανδρέου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ελλάδα και το Διεθνές Σοσιαλιστικό Κίνημα. Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη, ο Γιώργος Παπανδρέου, ως Πρωθυπουργός και η παράταξη μας έδωσαν σκληρό αγώνα να κρατήσουν την Ελλάδα στην Ευρωζώνη», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά και προσθέτει ότι «αν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στέκονταν στο ύψος των ευθυνών τους, η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει ξεπεράσει την κρίση».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συνέχισε τα κολακευτικά λόγια για τον πρώην Πρωθυπουργό σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Η Εθνική, Ευρωπαϊκή και Διεθνής διαδρομή του Γιώργου Παπανδρέου, ως Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, αποτελεί διαρκή συμβολή στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της παγκοσμιοποίησης, της άμβλυνσης των ανισοτήτων, της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας».

«Γιώργο θερμά Συγχαρητήρια!», καταλήγει η Φώφη Γεννηματά για στην ανακοίνωσή της για την βράβευση του Γιώργου Παπανδρέου.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ