Τσίπρας: Η Ελλάδα αφήνει πίσω την κρίση και το μοντέλο που την δημιούργησε
Συνάντηση με ομογενείς και στελέχη από τον επιχειρηματικό κόσμο είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Σικάγο.
Σε μήνυμά του στο twitter, ο πρωθυπουργός τόνισε πως «η Ομογένεια είναι ο ισχυρότερος συνδετικός μας κρίκος με τις ΗΠΑ και ο πιο σημαντικός πρεσβευτής της χώρας μας».
Στη συνάντηση της κυβερνητικής αποστολής (Νίκος Παππάς, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Πάνος Καμμένος, Τέρενς Κουίκ) στο Σικάγο καταγράφηκε αυξημένο ενδιαφέρον ως προς την προοπτική επενδύσεων στην Ελλάδα.
«Η Ελλάδα δεν αφήνει πίσω της μόνο την κρίση αλλά και το μοντέλο που τη δημιούργησε», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με τη γραφειοκρατία, την πολυνομία και τα ζητήματα που προκαλούν εμπόδια.
Στη συνάντηση που διήρκησε περίπου δύο ώρες, συμμετείχαν δώδεκα επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ενέργειας, της καινοτομίας, της πληροφορικής και της υψηλής τεχνολογίας, το real estate, τις αερομεταφορές, τα funds.
Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 στα μικροδέματα - Τι αλλάζει στις online αγορές
03:00
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30