Υπουργική σύσκεψη στην Αθήνα για το Brexit
Δύο συσκέψεις έχει συγκαλέσει στο υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα το Brexit, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.
Στην πρώτη που θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας, θα πάρουν μέρος οι υπουργοί Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Κώστας Φωτάκης, οι υφυπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας και Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, καθώς και οι πρόεδροι των επιτροπών της Βουλής Εξωτερικών και 'Αμυνας, Κώστας Δουζίνας και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Τάσος Κουράκης.
Στη συνέχεια, στις 12:30 θα ακολουθήσει δεύτερη σύσκεψη στο έτερο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών, στη Βασιλίσσης Σοφίας και θα πάρουν μέρος οι εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων: ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΤΕ, ΟΚΕ και ΕΒΕΑ.
Αναλυτικά οι αργίες του 2026 - Πότε πέφτουν Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα
00:30
Περιορισμούς στην πρόσβαση ανηλίκων κάτω των 16 ετών στα social media εξετάζει η Γερμανία
23:57
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ερευνά τις πρακτικές της Netflix - Σε κίνδυνο η εξαγορά της Warner Bros
23:47
Reuters: Οι ΗΠΑ στοχεύουν σε ειρηνευτική συμφωνία Ουκρανίας - Ρωσίας τον Μάρτιο και άμεσα εκλογές
23:44