Υπουργική σύσκεψη στην Αθήνα για το Brexit
Δύο συσκέψεις έχει συγκαλέσει στο υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα το Brexit, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.
Στην πρώτη που θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας, θα πάρουν μέρος οι υπουργοί Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Κώστας Φωτάκης, οι υφυπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας και Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, καθώς και οι πρόεδροι των επιτροπών της Βουλής Εξωτερικών και 'Αμυνας, Κώστας Δουζίνας και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Τάσος Κουράκης.
Στη συνέχεια, στις 12:30 θα ακολουθήσει δεύτερη σύσκεψη στο έτερο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών, στη Βασιλίσσης Σοφίας και θα πάρουν μέρος οι εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων: ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΤΕ, ΟΚΕ και ΕΒΕΑ.
Μέγκαν Μαρκλ: Γνώριζε από το 2018 για «ανησυχητικές καταγγελίες» σε βάρος του πατέρα της
09:23
Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο Έρικ Μπάουζα, η «φωνή» των Μπαγκς Μπάνι και Ντάφι Ντακ
09:20
Ιορδανία: Τρεις συλλήψεις για το μακελειό με τους εννέα νεκρούς σε ελληνορθόδοξη εκκλήσία
09:17
Συναγερμός για νέες καταιγίδες και έντονα φαινόμενα στην Αττική - Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία
09:14