Παπανάτσιου: «Για τρίτη χρονιά θα πιάσουμε τους στόχους»
Τη διαβεβαίωση ότι η απόκλιση των 2,29 δις ευρώ δεν αφορά υστέρηση και δεν δημιουργεί πρόβλημα στον προϋπολογισμό, καθώς το πρόβλημα είναι μόνον ταμειακό, έδωσε η Κατερίνα Παπανάτσιου.
Η υφυπουργός Οικονομικών που προκλήθηκε στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή, κατηγόρησε τη ΝΔ για απόπειρα καταστροφολογίας και εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι η κυβέρνηση για τρίτη συνεχή χρονιά θα πιάσει τους στόχους.
«Τα 2,29 δις δεν έχουν να κάνουν με υστέρηση, αλλά με πληρωμές ληξιπροθέσμων οφειλών και την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ», είπε, σημειώνοντας ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα στον προϋπολογισμό. «Ένα μικρό ποσό αφορά τον ΕΝΦΙΑ, του οποίου η τελευταία δόση θα πληρωθεί τον Ιανουάριο του 2018 και θα συνυπολογιστεί στα έσοδα προϋπολογισμού αυτή της χρονιάς».
Σε ότι αφορά τις επίκαιρες ερωτήσεις του Γιώργου Γεωργαντά και Κώστα Κατσαφάδου από τη ΝΔ για το τέλος επιτηδεύματος στα μικρά χωριά, η κ. Παπανάτσιου επεσήμανε ότι η κυβέρνηση εξετάζει όλους τους τρόπους για τη δικαιότερη επίλυση του προβλήματος.
Φονική έκρηξη στο εργοστάσιο ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Εξετάζονται δείγματα από το έδαφος - Καταθέτουν μάρτυρες
11:32
Αλ. Εξάρχου: Η αναβάθμιση του Κάθετου Διαδρόμου εγγύηση για την ενεργειακή ασφάλεια
11:29
Συνάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με την πρώτη γυναίκα Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι (pic)
11:16
Χίος: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα θαλάσσια σύνορά μας» - Τρίτη ημέρα ερευνών στο σημείο της τραγωδίας
11:11