Το πρώτο σποτ του Σταύρου Θεοδωράκη για την ηγεσία στην Κεντροαριστερά
Το πλήρωμα του χρόνου για την Κεντροαριστερά… έφτασε. Οι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι της εκλογής, ξεκινώντας την προεκλογική τους καμπάνια.
Από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης, βρήκε έναν πρωτότυπο, αλλά γνώριμο για εκείνον, τρόπο να δώσει το… παρών στον προεκλογικό αγώνα.
Με ένα βίντεο, στο οποίο δεν αναφέρεται πουθενά το δικό του όνομα και χωρίς να ζητάει για τον ίδιον την ψήφο από τον κόσμο, καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην διαδικασία εκλογής και να πάνε στις κάλπες στις 12 Νοεμβρίου.
Στο σποτ, αυτό που κυριαρχεί είναι ο αριθμός 12… η ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς ενώ το trailer καταλήγει με το σύνθημα: Ψηφίζω – Αποφασίζω – Ψηφίζω.
Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα γιορτάσουν τα Κούλουμα οι δήμοι της Αττικής - Πού θα παρασκευαστεί η μεγαλύτερη λαγάνα
08:54
Πάτρα: Πάνω από 600 περιστατικά μέθης, τραυματισμούς και ξυλοδαρμούς αντιμετώπισε ο Ερυθρός Σταυρός (pics)
08:42
Εξαγορές και συγχωνεύσεις αλλάζουν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση: Οι σημαντικότερες εξελίξεις
08:38
Οι ΗΠΑ σταματούν από αύριο την είσπραξη δασμών που κρίθηκαν παράνομοι από το Ανώτατο Δικαστήριο
08:33