ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Θεοδωράκης: Η ιδεολογία μου είναι το συμφέρον της χώρας

Στ. Θεοδωράκης: Η ιδεολογία μου είναι το συμφέρον της χώρας
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/Φωτογραφία αρχείου

«Αγωνίζομαι για τη νίκη και πιστεύω ότι θα κερδίσω, αλλά μπορώ να είμαι και στρατιώτης και στρατηγός» δηλώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος αρχηγός του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστηρίζει ότι «το αριστερός ή δεξιός, είναι μια ταμπέλα που τις περισσότερες φορές, δεν λέει από μόνη της τίποτα». «Και ο κ. Τσίπρας αριστερός δήλωνε και αγκαλιάστηκε με την Ακροδεξιά» σημειώνει και προσθέτει «ιδεολογία μου είναι το συμφέρον της χώρας».

Σε ερώτηση για το αν η ημερομηνία των εκλογών για τον νέο φορέα δυσκολέψει τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη τονίζει ότι «κάποιοι θέλουν αντί για ανοιχτές εκλογές, μια σύγκρουση κομματικών μηχανισμών. Δεν δέχθηκαν την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία και στη συνέχεια απαίτησαν ο πρώτος γύρος των εκλογών, να γίνει την ημέρα του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στην Αθήνα».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκτιμά ότι ο νέο φορέας «δεν θα είναι μια πρόσθεση. Θα είναι ένας πολλαπλασιασμός που θα παράγει ένα εντελώς νέο κόμμα» και προσθέτει ότι «όλο αυτό που έχει γίνει στη χώρα δεν σώζεται με έναν. Θα χρειαστούν πολλοί και ενωμένοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ