Τσίπρας: Εντός στόχων το κλείσιμο της αξιολόγησης
Την πεποίθηση του ότι η τρίτη αξιολόγηση θα κλείσει εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί από την κυβέρνηση εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, μετά το πέρας των κοινών δηλώσεων του με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Κορέας.
Όπως υπογράμμισε άλλωστε, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης είμαστε καλύτερα από κάθε άλλη φορά.
Την ίδια ώρα κυβερνητικά στελέχη εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι έως το τέλος του μήνα θα εκταμιευθεί η υποδόση των 800 εκατ. ευρώ για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου σε ιδιώτες.
Το θέμα θα συζητηθεί σήμερα σε τεχνικό επίπεδο με τα κλιμάκια των θεσμώνν, ενώ σε εξέλιξη είναι από τις 15.00 η συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρη Λιάκου με τους επικεφαλής των κλιμακίων των πιστωτών.
Απεργίες, παροχές πρόνοιας και ΕΦΚΑ στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης
Αντικείμενο είναι η επισκόπηση/προοπτική στα δημοσιονομικά μεγέθη για τη διετία 2017- 2018. Θα ακολουθήσει στις 17.30 μια δεύτερη συνάντηση για τη διαχείριση των δημοσιονομικών.
Σημειώνεται ότι ο κ. Χουλιαράκης θα μετάσχει και στη συνεδρίαση του Euro Working Group την προσεχή Πέμπτη.
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αλιείς: Μπλόκο σε φορτηγά με τουρκικά ψάρια στη Νέα Μηχανιώνα
11:33
Τρίκαλα: Πώς απατεώνες άρπαξαν από ηλικιωμένη 25.000 ευρώ - Συνελήφθησαν οι δράστες
11:22
Βουλή: Έναρξη της νέας τακτικής Συνόδου με τον καθιερωμένο αγιασμό
11:21
Νεκρός βρέθηκε ο 27χρονος που είχε εξαφανιστεί από το χωριό Μυρσίνη στα Γρεβενά
11:13