ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με «καρφιά» κατά Τσίπρα η επίσκεψη Μητσοτάκη στο «βομβαρδισμένο» Α.Τ. της Πεύκης (pics)

Με «καρφιά» κατά Τσίπρα η επίσκεψη Μητσοτάκη στο «βομβαρδισμένο» Α.Τ. της Πεύκης (pics)
EUROKINISSI/Παναγόπουλος Γιάννης

To αστυνομικό τμήμα Πεύκης επισκέφθηκε, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την επίθεση με μολότοφ, που έγινε τη νύχτα στο σημείο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό για τα θέματα ασφαλείας και κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδιαφορία.

Ερώτηση προς τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου εκείνος να έρθει στην ώρα του πρωθυπουργού «να μας εξηγήσει γιατί δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της», θα καταθέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μετά την επίσκεψή του στον Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης.

«Ελπίζω αυτή τη φορά να μην πει ότι το φαινόμενο αυτό δεν είναι επίκαιρο» προσέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για προκλητική αδιαφορία στα θέματα της ασφάλειας.

MHTSOTAKHS 2

(EUROKINISSI/Παναγόπουλος Γιάννης)

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η χθεσινή επίθεση με μολότοφ προκαλεί θλίψη και οργή και πως κινδύνεψαν ζωές αστυνομικών, οι οποίοι καταβάλλουν υπερβάλλουσα προσπάθεια να διασφαλίσουν την τάξη και πολλές φορές αισθάνονται τελείως απροστάτευτοι.

«Το περιστατικό αυτό προστίθεται σε μία σειρά άλλων φαινομένων, τα οποία έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς. Την προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει ανάλογα φαινόμενα διασάλευσης του νόμου και της τάξης. Η εφαρμογή του νόμου και η ασφάλεια των πολιτών είναι μια ατζέντα χωρίς ιδεολογία. Δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία χωρίς ασφάλεια και προσωπικά είμαι αποφασισμένος να αποκαταστήσω το νόμο και την τάξη στη χώρα» υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

MHTSOTAKHS 3

(EUROKINISSI/Παναγόπουλος Γιάννης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ