ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει τη χώρα ως Άγρια Δύση και τον εαυτό του ως επίδοξο σερίφη

Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει τη χώρα ως Άγρια Δύση και τον εαυτό του ως επίδοξο σερίφη
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Ο κ. Μητσοτάκης εξακολουθεί, δυστυχώς, να αποτελεί παρακολούθημα της ακροδεξιάς ρητορικής του Αντιπροέδρου του. Σήμερα, με αφορμή ένα καταφανώς καταδικαστέο περιστατικό, για πολλοστή φορά επαναφέρει το δόγμα τάξης και ασφάλειας και παρουσιάζει τη χώρα ως Άγρια Δύση και τον εαυτό του ως επίδοξο σερίφη», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, για την κριτική που άσκησε στον πρωθυπουργό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την επίθεση με μολότοφ που έγινε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο ΑΤ Πεύκης.

«Ξεχνά ωστόσο, ότι ο ίδιος ήταν κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης που έβλεπε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής να εξαπολύουν δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών και αντέδρασε μονάχα υπό το βάρος της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Ξεχνά ότι για πρώτη φορά επί των ημερών της σημερινής κυβέρνησης η Ελληνική Αστυνομία σημειώνει μεγάλες επιτυχίες στην εξάρθρωση πραγματικών εγκληματικών οργανώσεων διακίνησης ναρκωτικών στα Εξάρχεια και τη Δυτική Αττική, ενώ την ίδια ώρα όλα τα επίσημα στοιχεία δείχνουν εμφανή μείωση της εγκληματικότητας, ειδικά στα βαριά αδικήματα», συνεχίζει ο κ. Τζανακόπουλος και προσθέτει:

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την ασφάλεια των πολιτών. Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι να κρύψει το νέο αδιέξοδό του. Ο παροξυσμός του ίδιου και του Αντιπροέδρου του αποδομείται κάθε μέρα από την ίδια την πορεία της ελληνικής οικονομίας».

«Η τρίτη αξιολόγηση προχωρά με το σύνολο των θεσμών να εργάζονται για τη γρήγορη ολοκλήρωσή της χωρίς πρόσθετα μέτρα. Η ελληνική οικονομία έχει περάσει ανεπιστρεπτί σε ρυθμούς ανάπτυξης και η κυβέρνηση βαδίζει προς την ολοκλήρωση του προγράμματος και την οριστική έξοδο από τα μνημόνια», εξηγεί.

«Και αυτά ο κ. Μητσοτάκης όσες ερωτήσεις και να καταθέσει στη Βουλή, όσες δηλώσεις και αν κάνει στις κάμερες των φιλικών του Μέσων, δεν μπορεί να τα κρύψει από τον ελληνικό λαό», καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ