Γεννηματά: Παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις η ανοχή της κυβέρνησης σε οργανωμένες ομάδες
«Η ανοχή της κυβέρνησης απέναντι σε οργανωμένες ομάδες που ασύδοτες προβαίνουν σε πράξεις βίας και αυτοδικίας, παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Αυτά τα φαινόμενα είναι πληγή στη Δημοκρατία και εκτρέφουν το 'αυγό του φιδιού». Αυτά σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, από τη Θεσσαλονίκη.
Η κ. Γεννηματά σχολίασε την ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη, λέγοντας ότι πρέπει να καταδικαστούν απόλυτα και «οι καθεστωτικές λογικές υπουργών που δεν διστάζουν να παραδεχτούν ότι 'παρακολουθούν και ταξινομούν' πολίτες στα social media».
Για τις συντάξεις χηρείας τόνισε, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό πρακτορείο, ότι:
Έκοψαν τις συντάξεις χηρείας, οδήγησαν οικογένειες σε απόγνωση και τώρα υπό την γενική κατακραυγή ζητούν από την τρόικα να τους επιτρέψει να τους δώσουν ψίχουλα. Όμως τα κοινωνικά προβλήματα αντιμετωπίζονται με σεβασμό της αξιοπρέπειας των πολιτών, με κοινωνική πολιτική και όχι λογικές ελεημοσύνης.
Συμπλήρωσε δε πως το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα επιμείνουν στην τροπολογία που έχουν καταθέσει για την “αποκατάσταση της μεγάλης αδικίας".
Διασώστης και ναυαγοσώστης γλίτωσαν από πνιγμό δύο ανήλικα αδέλφια στον Πύργο
16:42
Μήνυμα του 112 για φωτιά στο Λειψύδριο Κιλκίς - «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
16:30
Συνελήφθη αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο - «Δεν έχει καμία σχέση με το ΕΣΥ», λέει ο Α. Γεωργιάδης
16:18
Φωτιά σε τουριστικό κατάλυμα στο κέντρο των Χανίων
16:06