ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Τον Τσίπρα και τον Καμμένο τους δένει η καρέκλα της εξουσίας

Μπακογιάννη: Τον Τσίπρα και τον Καμμένο τους δένει η καρέκλα της εξουσίας
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Σήμερα δεν υπάρχει Έλληνας που να μην ταυτίζει τον Αλέξη Τσίπρα με την απόλυτη αναξιοπιστία, την φοροεπιδρομή, και την απουσία αναπτυξιακού σχεδίου για τη χώρα» δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πατρίς και πρόσθεσε:

Η πραγματικότητα είναι ότι ούτε ο κ. Τσίπρας υπάρχει χωρίς τον κ. Καμμένο αλλά ούτε ο κ. Καμμένος χωρίς τον κ. Τσίπρα. 'Κράτα με να σε κρατώ' που λέει και ο λαός μας. Άρα για τη συνοχή της κυβέρνησης δεν έχω αμφιβολίες. Τους δένει η καρέκλα της εξουσίας.

Αναφερόμενη στην πορεία της τρίτης αξιολόγησης η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι «θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια, ενόψει της τρίτης αξιολόγησης, να πείσει τους δανειστές και εταίρους ότι άλλαξε και ότι από δω και πέρα θα ρίξει το βάρος στην προσέλκυση επενδύσεων. Δυστυχώς η πραγματικότητα τον διαψεύδει καθημερινά. Επίσης μέχρι το τέλος του έτους, υπάρχουν 95 προαπαιτούμενες δράσεις, και από τις 65 που έπρεπε να είχαμε ολοκληρώσει έως το τέλος του Σεπτεμβρίου έχουν ολοκληρωθεί λιγότερες από 20. Παρά ταύτα ελπίζω ότι η κυβέρνηση κάτι έμαθε από το φιάσκο της προηγούμενης αξιολόγησης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ