Όλα έτοιμα για το debate των «μνηστήρων» της Κεντροαριστεράς στην ΕΡΤ
Τα χαρτιά τους ενώπιον του τηλεοπτικού κοινού θα ανοίξουν απόψε το βράδυ οι υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, με την προεκλογική περίοδο να μπαίνει στο τελικό στάδιο, καθώς απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες, στις 12 Νοεμβρίου.
Τα επιτελεία των υποψηφίων δουλεύουν πυρετωδώς για την τηλεμαχία που θα μεταδοθεί ζωντανά απόψε στις 21:00 από την ΕΡΤ2 και οι «μνηστήρες», αναμένεται να «κοντραριστούν» και να παρουσιάσουν λεπτομερώς τις προτάσεις τους.
Στους ρυθμούς του debate και η ΕΡΤ… Η σκηνοθετική δοκιμή έγινε το απόγευμα της Κυριακής, όπως και η γενική πρόβα του συστήματος της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, από στελέχη της επιτροπής Αλιβιζάτου, το σύστημα λειτούργησε χωρίς προβλήματα.
Σε αυτή την τηλεμαχία, ερωτήματα θα θέσουν δημοσιογράφοι περιφερειακών ΜΜΕ, ενώ στο επόμενο debate, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, τις ερωτήσεις θα θέσουν εκπρόσωποι των πανελλαδικών τηλεοπτικών δικτύων.
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10
Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα
09:07
Ανήλικη εντοπίστηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ στην Κάτω Αχαΐα
09:06