ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβερνητικές πηγές: Ο κ. Μητσοτάκης να δώσει απαντήσεις για τον κ. Αυγενάκη

Κυβερνητικές πηγές: Ο κ. Μητσοτάκης να δώσει απαντήσεις για τον κ. Αυγενάκη
EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης να αφήσει τη σπέκουλα και να δώσει απαντήσεις για τον κ. Αυγενάκη», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή τα συγχαρητήρια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με τη σύλληψη του 29χρονου που κατηγορείται για την αποστολή "τρομοδεμάτων".

«Έργο της Αστυνομίας, αλλά την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είναι οι μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων δύο ετών. Από τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα, των απαγωγέων του Λεμπιδάκη και του αποστολέα των εκρηκτικών δεμάτων, μέχρι την εξάρθρωση για πρώτη φορά των εγκληματικών συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών στα Εξάρχεια», συνεχίζουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν:

«Τα δε στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα πριν και μετά τη πολιτική αλλαγή του 2015 και η σύγκρισή τους το επιβεβαιώνουν περίτρανα».

«Θα προτείναμε λοιπόν στον κ. Μητσοτάκη πριν τα επόμενα συγχαρητήρια του στην Αστυνομία, που θα έρθουν κι αυτά γρήγορα, να αφήσει την πολιτική σπέκουλα περί ανοχής στην ανομία και να δώσει απαντήσεις για την ανομία της ανοχής σε στενούς του συνεργάτες, όπως ο κ. Αυγενάκης, που φέρεται να κάνει εξυπηρετήσεις σε λαθρεμπόρους, πλαστογράφους, απαγωγείς και άλλους ποινικούς», καταλήγουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ