ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Προσέφυγα στη Δίωξη Εκβιαστών για την υπόθεση του ξενοδοχείου στο Λονδίνο

Καμμένος: Προσέφυγα στη Δίωξη Εκβιαστών για την υπόθεση του ξενοδοχείου στο Λονδίνο
EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος/Φωτογραφία αρχείου

Επέμεινε ότι κάλυψε με δικά του χρήματα το ξενοδοχείο στο Λονδίνο ο Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που ήρθε σε αντιπαράθεση για το ζήτημα αυτό, στη Βουλή, με τον γενικό γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ Κώστα Τσιάρα, ανέφερε ότι για την υπόθεση αυτή έχει επιληφθεί η Δίωξη Εκβιασμών της ΕΛΑΣ.

«Μην ξύνεστε στη γκλίτσα του τσοπάνη», υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος και σχολίασε δημοσιεύματα που αφορούν στον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη. «Θα έπρεπε να απολογείστε για τον κ. Αυγενάκη... Η γυναίκα μου εργάζεται και υποβάλλει πόθεν έσχες, να ψάξετε να βρείτε εκείνους των οποίων οι γυναίκες δεν έμπαιναν στο πόθεν έσχες και όταν αποκτούσαν έναν νέο φίλο, γηραιό εφοπλιστή, έφευγαν και με ένα διαμέρισμα από Λονδίνο», είπε αφήνοντας αιχμές για πολιτικούς του αντιπάλους.

Ο Κώστας Τσιάρας μίλησε για θεσμικό ατόπημα του υπουργού που είχε, όπως είπε, πει στη Βουλή πως είχε χρεώσει το ξενοδοχείο στην πιστωτική του κάρτα, καλώντας τον να μην υποτιμά τη νοημοσύνη των βουλευτών και των πολιτών και να ζητήσει συγνώμη.

«Εσείς να ζητήσετε συγνώμη», αντεπιτέθηκε ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι η κράτηση έγινε με την πιστωτική του κάρτα και η εξόφληση με μετρητά. Κατηγόρησε δε, τον κ. Τσιάρα οτι αναφέρθηκε σε μια υποκλαπείσα απόδειξη που ανέδειξε μια εφημερίδα σε πρωτοσέλιδό της. «Αν δεν ζητήσετε συγνώμη θα σας ζητήσω αστική αποζημίωση και θα υποβάλλω ποινική δίωξη σε Ελλάδα και Λονδίνο», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ