Κακλαμάνης: Πόσοι αποφυλακίστηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου;
Τον αριθμό των κρατουμένων που αποφυλακίστηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου ζητά να πληροφορηθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης, υποστηρίζοντας ότι επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δυστυχώς η λέξη «ασφάλεια» έχει χάσει το νόημά της.
Με ερώτηση του στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του Σώματος επισημαίνει ότι οι πρόσφατοι νόμοι αποσυμφόρησης των φυλακών, γνωστοί ως νόμοι Παρασκευόπουλου και Κοντονή, με τους οποίους έχει αποφυλακισθεί ένας μεγάλος αριθμός καταδικασμένων ακόμη και για βαριά εγκλήματα, αποτελούν έναν από τους βασικούς παράγοντες, που έχουν συμβάλλει στην έξαρση της εγκληματικότητας.
«Η κυβέρνηση οφείλει να επανεξετάσει τα άκριτα μέτρα αποσυμφόρησης των φυλακών που έχει υιοθετήσει και να εισάγει νέες σύγχρονες μεθόδους, όπως αυτές που ισχύουν σε όλα τα ευνομούμενα ευρωπαϊκά κράτη», σημειώνει και καλεί την κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι «στη δημοκρατία η προστασία των πολιτών είναι πάνω απ’ όλα και δεν πρέπει να διακυβεύεται για καμία αριστερή ιδεοληψία…».
SPONSORED
Γεωργιάδης: Οι πολλές καινοτόμες ακριβές θεραπείες, πρόκληση για τα συστήματα υγείας
18:34
Προφυλακίστηκε ο 37χρονος Παλαιστίνιος που κατηγορείται ότι σχεδίαζε τρομοκρατικό χτύπημα
18:26
Διδασκάλου: «Δεν έχω εμπλοκή» στην υπόθεση της Πολεοδομίας - Η παραίτηση ζητήθηκε για την ανανέωση
18:17
Φωτιά στην Κερατέα κοντά στην Ιερά Μονή Παναγίας Θεοσκέπαστης - Επιχειρούν και εναέρια μέσα
18:14