ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αντιμετώπιση της φτώχειας στο επίκεντρο του 3ου Προσυνέδριου της ΝΔ

Η αντιμετώπιση της φτώχειας στο επίκεντρο του 3ου Προσυνέδριου της ΝΔ
EUROKINISSI

Παρουσία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκίνησαν οι εργασίες του 3ου Προσυνέδριου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Ιωάννινα.

Την εναρκτήρια ομιλία, έκανε ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα το Προσυνέδριο θα εξελιχθεί σε τρεις ενότητες:

- Στηρίζοντας στην πράξη αυτούς που το έχουν ανάγκη.

- Οι σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες Υγείας για όλους.

- H επόμενη μέρα για την κοινωνική ασφάλιση

Ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στις 19:00 το απόγευμα, αναμένεται να παρουσιάσει ένα σύνολο προτάσεων, με στόχο να καταδείξει ότι «η φτώχεια μπορεί να ξεριζωθεί μόνο με δουλειές και όχι με προσωρινά και ψηφοθηρικά επιδόματα» σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΝΔ. Στο πλαίσιο αυτό, κατά την τοποθέτησή του, θα αναδείξει πολλές από τις δεσμεύσεις της ΝΔ στο χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ασφάλισης και της Υγείας.

Αύριο το πρωί, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με το Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Ηγουμενίτσα.

Στην Ηγουμενίτσα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναμένεται να επισκεφτεί τον Οργανισμό Λιμένα, μία βιομηχανική μονάδα του πρωτογενούς τομέα, το Ειδικό Σχολείο της πόλης ενώ θα κάνει βόλτα και στην κεντρική αγορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ