ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος εχθρός για τη Ζωή, βάλλει κατά του υπουργού Δικαιοσύνης

Νέος εχθρός για τη Ζωή, βάλλει κατά του υπουργού Δικαιοσύνης
Σκεπτικισμός προκαλεί στην κυβέρνηση η νέα επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά του κ. Παρασκευόπουλου.

Νέο μέτωπο με πρώην συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο.

Με αφορμή δημοσιεύματα που τον φέρουν να της αποδίδει ευθύνες για καθυστέρηση στην τοποθέτηση Προέδρων και Αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής τον κατηγορεί πως ήταν ενήμερος ότι η ίδια προέβη σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις.

Δύο ημέρες πριν κατέβει από την έδρα της Προέδρου της Βουλής βάλλει ευθέως κατά της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι φέρει ακέραια την ευθύνη για τον μη ορισμό προσώπων στην ηγεσία της Δικαιοσύνης.

«Εάν αναζητούνται υπαίτιοι για τον μη ορισμό προσώπων στην ηγεσία της Δικαιοσύνης πριν την έναρξη του Δικαστικού έτους, στις 16/9/2015, αυτοί θα πρέπει να αναζητηθούν στα πρόσωπα των μελών της κυβέρνησης», αναφέρει και προσθέτει πως ο υπουργός Δικαιοσύνης γνωρίζει τι συνέβη «εν μέσω των εξελίξεων που άλλοι αποφάσιζαν και προωθούσαν (4 κατεπείγουσες διαδικασίες σε 1 μήνα, 3ο Μνημόνιο, παραίτηση Κυβέρνησης και αιφνιδιαστικές και εσπευσμένες εκλογές) και την ώρα που ο πρωθυπουργός ζητούσε να κλείσει περισσότερες ημέρες η Βουλή και διαβεβαίωνε ότι δεν θα υπήρχαν αιφνιδιασμοί».

«Εκτός εάν η νέα Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να εφαρμόσει το δόγμα 'για όλα φταίει η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής'», καταλήγει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ