Κύπρος: Στο Παρίσι για συνομιλίες σήμερα ο Νίκος Αναστασιάδης
Στο Παρίσι μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος αύριο, Δευτέρα, θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.
Τη συνάντηση αναμένεται να απασχολήσουν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου - Γαλλίας με έμφαση σε θέματα ενέργειας και άμυνας, οι ευρωτουρκικές σχέσεις, καθώς και περιφερειακά ζητήματα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, κατά την παραμονή του στο Παρίσι ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, θα έχει επίσης συνάντηση με στελέχη της εταιρείας TOTAL που δραστηριοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Μουσείο του Λούβρου για να ξεναγηθεί στον χώρο όπου εκτίθεται συλλογή κυπριακών αρχαιοτήτων, ενώ θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης.
Άδωνις Γεωργιάδης στην κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη: Συγγνώμη για τα λάθη του «συστήματος»
13:47
Ξαρχάκος για Μαζωνάκη: «Ήξερε να κάνει το λαϊκό τραγούδι να μοιάζει με προσωπική εξομολόγηση»
13:43
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Βίντεο με τις πρώτες οικογενειακές στιγμές τους στη Βρετανία
13:38
Κρεμλίνο για την επίθεση σε τρένο με Τζόνσον και Πετρέους: «Επιχειρούμε σε όλη την Ουκρανία»
13:29