Κύπρος: Στο Παρίσι για συνομιλίες σήμερα ο Νίκος Αναστασιάδης
Στο Παρίσι μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος αύριο, Δευτέρα, θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.
Τη συνάντηση αναμένεται να απασχολήσουν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου - Γαλλίας με έμφαση σε θέματα ενέργειας και άμυνας, οι ευρωτουρκικές σχέσεις, καθώς και περιφερειακά ζητήματα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, κατά την παραμονή του στο Παρίσι ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, θα έχει επίσης συνάντηση με στελέχη της εταιρείας TOTAL που δραστηριοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Μουσείο του Λούβρου για να ξεναγηθεί στον χώρο όπου εκτίθεται συλλογή κυπριακών αρχαιοτήτων, ενώ θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης.
Πότε αναμένεται να καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ ανά παιδί
01:00
Ανακαίνιση Κατοικίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
00:30
Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57
Βενεζουέλα: Εφιάλτης δίχως τέλος και μάχη με το χρόνο στα συντρίμμια- Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών
23:48