«Πυρά» ανταλλάσσουν Κατρούγκαλος - Γεωργιάδης
Για χυδαιότητα και γκαιμπελισμό καταγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, τον αντιπρόεδρο της ΝΔ 'Αδωνι Γεωργιάδη.
Αφορμή φωτογραφίες που έδειξε ο κ. Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Κατρούγκαλος και η 'Ελενα Κουντουρά έχουν φωτογραφηθεί με τον βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση Αυγενάκη, τον κ. Μπαμπάμτση.
Μερικές ώρες αργότερα ο κ. Γεωργιάδης το ανασκεύασε μέσω τουίτερ, λέγοντας ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο, τον κ. Πιτταρά, σημειώνοντας όμως ότι οι φωτογραφίες είναι όλες από την ίδια εκδήλωση, και του Λ. Αυγενάκη και των υπουργών.
Ωστόσο, τον διαψεύδει ο κ. Κατρούγκαλος με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ λέγοντας ότι «ο κ. Πιτταράς είναι γνωστό πρόσωπο, επικεφαλής του Αμερικανικού Φόρουμ και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στην Αμερική. Οι φωτογραφίες αυτές είχαν βγεί τυχαία σε εκδήλωση κάποιας πρέσβειας».
SPONSORED
Νέα Σμύρνη: Στο νοσοκομείο μεθυσμένος 15χρονος - Με πλαστή ταυτότητα αγόρασε αλκοόλ από μίνι μάρκετ
15:19
Θεσσαλονίκη: H ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής για την αδιαθεσία του Ελπιδοφόρου
15:09
Ρέθυμνο: «Λαβράκι» σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ - Ναρκωτικά, όπλα και χιλιάδες ευρώ - Τέσσερις συλλήψεις
14:59
Ιράν: Η αστυνομία έκλεισε καφετέρια στην Τεχεράνη με την κατηγορία ότι προωθούσε τον σατανισμό
14:50