ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι

ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι
EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη

«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι». Αυτό είναι το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος, όπως αναφέρει, «στην σημερινή του προσπάθεια να υπερασπιστεί τον Λευτέρη Αυγενάκη, που φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματικό κύκλωμα, ξεπέρασε και τον χειρότερο του εαυτό».

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «έφτασε στο σημείο σε τηλεοπτική του συνέντευξη να δείχνει φωτογραφίες από το κινητό του και να ισχυρίζεται ότι υπουργοί της κυβέρνησης (Γ. Κατρούγκαλος και Ε. Κουντουρά) ήταν με τον υπόδικο Π. Μπαμπάμτση, ενώ εικονιζόταν άλλο πρόσωπο, πράγμα που και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μετά την κατακραυγή, αναγκάστηκε να παραδεχτεί».

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «θλιβερή» τη στάση της ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη και διερωτάται: «Άραγε ως πότε θα υπερασπίζονται τον κ. Αυγενάκη και θα καταφεύγουν σε ανόητες χυδαιότητες και γκαιμπελισμούς;»

Νωρίτερα, και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, κατήγγειλε για χυδαιότητα και γκαιμπελισμό τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Μερικές ώρες αργότερα ο κ. Γεωργιάδης το ανασκεύασε μέσω Τwitter λέγοντας ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο, τον κ. Πιτταρά, σημειώνοντας όμως ότι οι φωτογραφίες είναι όλες από την ίδια εκδήλωση, και του Λ. Αυγενάκη και των υπουργών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ