ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαψεύδει ο Θ.Ρουσόπουλος δημοσίευμα που τον ήθελε να δειπνεί με «ενδιαφέρουσα» παρέα

Διαψεύδει ο Θ.Ρουσόπουλος δημοσίευμα που τον ήθελε να δειπνεί με «ενδιαφέρουσα» παρέα
ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαψεύδει πλήρως δημοσίευμα εφημερίδας που τον ήθελε να έχει επαφές με τους δικηγόρους κκ. Ματζουράνη και Μαντά και τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Με δήλωσή του ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρει: «Η πληροφορία που δημοσιεύθηκε στον ηλεκτρονικό "Βηματοδότη" (8 Νοεμβρίου 2017) ότι συνέτρωγα στο ίδιο τραπέζι με τους δικηγόρους Ματζουράνη και Μαντά καθώς και τον δημοσιογράφο Βαξεβάνη είναι παντελώς κατασκευασμένη από τον συντάκτη του δημοσιεύματος», αναφέρει ο πρώην βουλευτής και ξεκαθαρίζει:

«Είναι ο ίδιος συντάκτης στον οποίον στις 22 Δεκεμβρίου 2015 απέστειλα εξώδικο για ένα ακόμη ψευδές δημοσίευμα στο οποίο είχε εμπλέξει το όνομά μου. Αντίστοιχο ψευδές δημοσίευμα για δήθεν συνάντηση μου με υπουργό της σημερινής κυβέρνησης δημοσίευσε» το ίδιο μέσο «και στις 30 Μαρτίου του 2015. Δεν θα επεκταθώ σε άλλα παλαιότερα δημοσιεύματα, ωστόσο συνιστώ στον συντάκτη να επισκεφθεί τον πρώτο μου εξάδελφο Γιώργο Ρουσόπουλο, έναν εξαιρετικό χειρουργό οφθαλμίατρο, ο οποίος θα τον περιθάλψει δωρεάν.

Σημειώνω ότι ήδη από χθες, απέστειλα στον διευθυντή του Βήματος ηλεκτρονική επιστολή διάψευσης».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ