ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος: Δεν έχουν συλληφθεί όλοι οι ηγέτες της πρώτης γενιάς της 17Ν

Π. Καμμένος: Δεν έχουν συλληφθεί όλοι οι ηγέτες της πρώτης γενιάς της 17Ν

Την άποψη ότι τα ηγετικά μέλη της "πρώτης γενιάς" της 17Ν παραμένου ασύλληπτα, εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια παρέμβασής του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

 

 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε ότι τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που έδωσαν την εντολή για κάποια χτυπήματα, βρίσκονταν εντός και εκτός Ελλάδας και παραμένουν, ακόμα ασύλληπτα.

Αναφορικά με την παρουσία του Γιώργου Βούτση - Βογιατζή, γιου του Προέδρου της Βουλής, στην υποδοχή του Δημήτρη Κουφοντίνα, έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού είπε: «Εγώ για παιδιά δεν πρόκειται να κάνω ποτέ αναφορά ούτε από τη μια πλευρά, ούτε από την άλλη... Τα παιδιά αφήστε να παίξουν... Το παιδί έχει τη δική του ευθύνη και δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη λογική, εγώ δεν ασχολούμαι με τα παιδιά των άλλων».

Σχετικά με την υπόθεση με την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, ο υπουργός Άμυνας σημείωσει ότι υπάρχεις τρεις επίσημες εξουσιοδοτήσεις του σαουδαραβικού κράτους στον κ. Παπαδόπουλο προκειμένου να προχωρήσει η συγκεκριμένη αγορά. Ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε και έγγραφο του υπουργείου Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας το οποίο χαρακτηρίζει τον κ. Παπαδόπουλο εκπρόσωπό του στην διακρατική συμφωνία για την πώληση των βλημάτων.

Τέλος, ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε ψευδές το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίας "Τα Νέα" σύμφωνα με το οποίο το προεξενείο της Ελλάδας στο Ριάντ έστειλε έγγραφο στο οποίο ξεκαθαρίζει ότι ο κ. Παπαδόπουλος δεν είναι εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο αγνόησε η ηγεσία του υπουργείου Άμυνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ