ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Δεν έχω καταθέσει καμία μήνυση και όλα αυτά ήταν μία στημένη ιστορία

Καμμένος: Δεν έχω καταθέσει καμία μήνυση και όλα αυτά ήταν μία στημένη ιστορία

«Αυτό που έγινε σήμερα είναι πρωτοφανές. Δεν πιστεύω ότι στη μεταπολίτευση έχει γίνει ποτέ να βγάζει ανακοίνωση η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος, ο κ. Τσιόρδας από το Ποτάμι και καμία 200αριά δημοσιογράφοι, διότι αποφάσισε το δεξί χέρι του κ. Κουρτάκη, ο κ. Τζένος, να ανακοινώσει προς το κοινό ότι εγώ έχω κάνει μήνυση προς τον διευθυντή των «Νέων» κ. Λάμψια, τον οποίο μάλιστα πήγαν να τον συλλάβουν και με περιπολικό». Αυτά δήλωσε σε συνέντευξή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος με αφορμή την είδηση που κυκλοφόρησε ότι κατέθεσε μήνυση στην εφημερίδα.

«Δεν έχω καταθέσει καμία μήνυση στον κ. Λάμψια, ούτε αγωγή - ακόμα - προς εκείνον και όλα αυτά ήταν μία στημένη ιστορία, διότι προφανώς ήθελαν να αποφύγουν άλλου είδους ειδήσεις, όπως τα «paradise papers». Άλλωστε, ο κ. Λάμψιας ήταν και πρωταγωνιστής της λίστας Λαγκάρντ με αριθμό 1853», διευκρίνισε ο υπουργός μιλώντας στο "Kontra News".

Ο κ. Καμμένος είπε ότι:

Το αστείο της υποθέσεως είναι ότι ο ίδιος ο κ. Λάμψιας - διευθυντής εφημερίδας, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί, να είχε εξαφανιστεί, να πάρει το κότερό του να φύγει, 35 μέτρα κότερο έχει - κάνει και tweet και λέει ότι παίρνει πίσω τη μήνυση και αναγκάζεται η αστυνομία να βγάλει ανακοίνωση ότι ουδέποτε υπήρξε μήνυση στον κ. Λάμψια. Αυτοί ακούνε περιπολικό και τρέχουν μόνοι τους.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Αναγκάζεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να βγάλει ανακοίνωση και να απαντήσει σε αρχηγούς κομμάτων και σε εκατοντάδες δημοσιογράφους ότι δεν έχει κάνει μήνυση σε ένα διευθυντή εφημερίδας ο οποίος επιμένει.

Είπε ότι εκτός της κ. Γεννηματά τοποθετήθηκε επί του θέματος και ο κ. Δ. Τσιόδρας "εκ μέρους του κ. Θεοδωράκη" καθώς και "ο κ. Βενιζέλος και άλλοι δεκάδες που τους βλέπω τώρα στο twitter και έχουν εξευτελιστεί".

«Αυτό είναι για να βλέπει ο ελληνικός λαός ποια είναι τα fake news, γιατί γίνονται επιθέσεις χωρίς κανένα λόγο, χωρίς καμία αιτία, με «μαϊμού» ειδήσεις που χτίζουν εφημερίδες, κανάλια και ραδιόφωνα, που έχουν αγοραστεί μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν κάποιον ο οποίος έχει μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη και δεν θέλει να πάει φυλακή και εννοώ τον κ. Μαρινάκη. Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν. Πραγματικά απορώ, η ΕΣΗΕΑ πού είναι;», σημείωσε.

Έκανε γνωστό ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό επί του θέματος αυτού, διαβεβαιώνοντας τον πως δεν υπάρχει καμία μήνυση, και πρόσθεσε:

Aυτά πρέπει να τα κρίνει ο ελληνικός λαός και να δει τι συμβαίνει, προκειμένου να καλύψουν τον ρόλο της κ. Μαρέβας στα «paradise papers», να καλύψουν τη δίωξη Αυγενάκη, να καλύψουν ότι η χώρα βγαίνει πλέον στον ίσιο δρόμο και ότι όλοι οι διεθνείς οργανισμοί αναγνωρίζουν την Ελλάδα ως μία χώρα που πάει στην πρόοδο.

Αντί να δουν ότι η πατρίδα μας έχει αποκτήσει μία τεράστια γεωπολιτική ισχύ και να κάνουν τον σταυρό τους και να πουν «Δόξα σοι ο Θεός που η πατρίδα μας πάει καλά» βλέπουμε έναν ιδιοκτήτη πλοίων, ο οποίος αγοράζει επτά εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, προσλαμβάνει όλα τα «πιστόλια» της δημοσιογραφίας προκειμένου να βγάζει fake news για να μην πει κανείς ότι βγήκε βούλευμα για τον κ. Μαρινάκη, για τα στημένα παιχνίδια και για κακουργήματα που έχει διαπράξει.

Τέλος, στην παρατήρηση για «το περίεργο του περιστατικού, ότι ο συγκεκριμένος διευθυντής - δημοσιογράφος επικαλείται ότι πήγε εισαγγελέας και αστυνομία», ενώ δεν έχει κατατεθεί μήνυση από τον κ. Καμμένο απάντησε:

Βγήκε η ίδια η αστυνομία. Σας λέω ακούν περιπολικό και τρέχουν μόνοι τους. Ο κ. Λάμψιας έχει μπλεξίματα με τη λίστα Λαγκάρντ, έχει μία offshore με ένα κότερο 35 μέτρα, δουλεύει στα μέσα του ο κ. Παπαχρήστος στον οποίο έχω κάνει αγωγές, του έχουν δεσμευτεί λογαριασμοί στην Ελλάδα. Βρήκαν ότι έχει λογαριασμό με πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό. Όλοι αυτοί είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν μέσα που αγοράζουν συγκεκριμένοι για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από ποινικές υποθέσεις και λειτουργούν ως «πιστόλια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ