ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργισμένη αντίδραση υπαλλήλων της Βουλής για όσα τους καταλογίζει η Κωνσταντοπούλου

Οργισμένη αντίδραση υπαλλήλων της Βουλής για όσα τους καταλογίζει η Κωνσταντοπούλου
Στιγμιότυπο από την τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου προέδρου της Bουλής Νίκου Βούτση, από την απερχόμενη πρόεδρο Ζωή Κωνσταντοπούλου, τη Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος

Απάντηση υπαλλήλων Βουλής στην Κωνσταντοπούλου, που τους κατηγορεί μέσω twitter οτι υπέσκαψαν τη λειτουργία του Κοινοβουλίου. «Τα παιδιά που κατηγορεί δούλευαν νύχτα μέρα για να τυπωθούν τα χιλιάδες αντίτυπα της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος», λένε.

Πληρωμένη απάντηση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου ετοιμάζουν οι υπάλληλοι της Βουλής για τα όσα τους καταλογίζει με αναρτήσεις της στο twitter.

Η τέως πρόεδρος της Βουλής που παρεμβαίνει με αλλεπάλληλα τιτιβίσματα στις πολιτικές εξελίξεις, σχολιάζοντας την ανανέωση των συμβάσεων των 43 συμβασιούχων που κρατούσε υπό καθεστώς ομηρείας πολλούς μήνες, καταφέρεται τόσο εναντίον των υπαλλήλων του Κοινοβουλίου, όσο και κατά του Νίκου Βούτση.

Αναρωτιέται αν θα καταβληθούν μισθοί σε ανθρώπους που δεν εργάστηκαν και ηθελημένα υπέσκαψαν τη λειτουργία της Βουλής, κάνοντας λόγο για άκρον άωτον της φαυλοκρατίας, ενώ κατηγορεί τον Νίκο Βούτση ότι ακολουθεί την «πεπατημένη των εξυπηρετήσεων» και «αποζημιώνει τη φαυλότητα».

Ο Σύλλογος των Υπαλλήλων ετοιμάζει μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση εναντίον, λένε οι πληροφορίες, θυμίζοντας της ότι οι υπάλληλοι αυτοί ήταν εκείνοι που δούλευαν νύχτα μέρα για να τυπωθούν τα χιλιάδες αντίτυπα του πορίσματος της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος και να φωτοτυπήσουν τα χιλιάδες έγγραφα που πήρε μαζί της, αποχωρώντας από τη Βουλή.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου των Υπαλλήλων θα γίνεται ιδιαίτερη μνεία στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, τον οποίο θα ευχαριστούν, καθώς έδωσε λύση σε ένα πρόβλημα που η ίδια κουκούλωνε επί μήνες, αφού το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η προσωπική της προβολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ