Κακοκαιρία: Ανείπωτη τραγωδία αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα, τόνισε ο Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετέβη σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα, όπου ενημερώθηκε για την ανείπωτη τραγωδία στη Μάνδρα.
O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά την επιστροφή του από το Στρασβούργο, μετέβη στην περιοχή και ενημερώθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου καθώς και από εκπροσώπους της Πολιτικής Προστασίας, της πυροσβεστικής και του στρατού.
Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να ενημερωθεί για το ποιες ενέργειες είχαν γίνει από το πρωί, καθώς και αν υπάρχει εικόνα για αγνοούμενους.
Στη συνάντηση παρέστησαν και οι βουλευτές Μάκης Βορίδης, Θανάσης Μπούρας, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Βλάχος, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Γεωργία Μαρτίνου και ο Βασίλης Οικονόμου, οι οποίοι αποτελούσαν και το κλιμάκιο των βουλευτών της ΝΔ που ήταν ήδη στην περιοχή από το πρωί.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
«Αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα είναι μια ανείπωτη τραγωδία. Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τις καταστροφές, τις απώλειες περιουσιών και πάνω απ’ όλα για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν. Η Πολιτεία πρέπει να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και να τους παράσχει κάθε δυνατή στήριξη», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μέσω twitter.
SPONSORED
ΑΣΕΠ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών - Ποιους κλάδους αφορούν
06:00
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι πληρώνονται μέχρι την Παρασκευή 15 Μαΐου
05:00
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες 2026
04:00
Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους το επίδομα παιδιού
03:00