Μαξίμου: Πρωτοβουλία της κυβέρνησης η σύγκληση του Συμβουλίου Αρχηγών
Πρωτοβουλία της κυβέρνησης είναι η σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών αναφέρει σε ανακοίνωσή του το μέγαρο Μαξίμου απαντώντας σε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού MEGA την Πέμπτη το βράδυ.
"Στην κυβέρνηση δεν έχει φτάσει κανένα χαρτί των θεσμών που να ζητάει σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ή οποιαδήποτε άλλου είδους πρωτοβουλία για το ασφαλιστικό", τονίζει το πρωθυπουργικό μέγαρο.
Και συνεχίζει: "Από το πρωί, υπάρχει μια συστηματική προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων, που προσπαθούν να υπονομεύσουν με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο την σύγκληση του συμβουλίου. Τους πληροφορούμε ότι ο εκνευρισμός τους γίνεται ορατός, και η προσπάθειά τους πέφτει στο κενό".
Στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού αναφερόταν ότι η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει σήμερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη σύγκλιση του Συμβουλίου με στόχο να διασφαλιστεί η πλειοψηφία που θα περάσει το ασφαλιστικό έγινε σε συνεννόηση με τους δανειστές.
SPONSORED
Δένδιας: Αποτίουμε φόρο τιμής στους Συμμάχους που αποβιβάστηκαν στις ακτές της Νορμανδίας
14:49
Άγκυρα: Κρέμασε την τρίχρονη κόρη του από το παράθυρο – Στο ένα χέρι κρατούσε μαχαίρι
14:37
ΣΥΡΙΖΑ: Κοινό μέτωπο Πολάκη, Παππά, Δούρου για «συντεταγμένες συνεργασίες» - «Όχι στην αυτοδιάλυση»
14:24
Ηλικιωμένη απείλησε με μαχαίρι τον πρώην σύζυγό της στο Ηράκλειο
14:23