Συλλυπητήρια από τη Μόσχα για τα θύματα της θεομηνίας
Ο Ρώσος υπουργός Εκτάκτων Αναγκών, Βλαντίμιρ Πουτσκόφ, έστειλε στο υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη τηλεγράφημα, μέσω του οποίου εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τα θύματα της θεομηνίας.
Παράλληλα, δηλώνει ότι το υπουργείο του είναι έτοιμο να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια που θα συμβάλλει στην εξάλειψη των συνεπειών που προκάλεσαν οι πλημμύρες στην Ελλάδα.
«Εξ ονόματος του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών, σας εκφράζω τα συλλυπητήρια μου. Ενημερώστε μας, για το αν οι δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας μπορούν να φανούν χρήσιμα στην Ελληνική Δημοκρατία στην προσπάθεια που καταβάλλει για να αντιμετωπίσει τα στοιχεία της φύσης», αναφέρει το τηλεγράφημα που κοινοποίησε το γραφείο τύπου του ρωσικού υπουργείου.
Ρωσία: Ουκρανική επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά στο λιμάνι του Τεμριούκ (vids)
12:11
Θεσσαλονικη: Αγρότες επιχειρούν να στήσουν μπλόκο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
12:02
Βραζιλία: Βίντεο καταγράφει αεροπλάνο με 180 επιβάτες που τυλίχθηκε στις φλόγες πριν απογειωθεί (vid)
11:59
Το Netflix σε «αποκλειστικές διαπραγματεύσεις» για την εξαγορά της Warner Bros Discovery
11:59